Piikkaustaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.3.2023

Piikkaustaitoiselle rakennustyöntekijälle töitä Tampereella

Etsimme Tampereelle asiakasyrityksemme kerrostalokohteelle rakennustyöntekijää, jolta onnistuisi monipuolisesti erilaiset rakennusalan työt – ja ennen kaikkea, piikkaaminen!

Edellytämme aiempaa kokemusta raksalta ja mainituista työtehtävistä, jotta suoriudut tarpeen tullen töistä myös itsenäisesti. Töiden valmistuttua on mahdollista siirtyä toisen asiakasyrityksemme työmaalle – tehtävät määräytyvät siis aina kyseisen kohteen tilanteen ja tarpeen mukaan, joten kerrothan meille siis hakemuksessasi tai ihan viimeistään haastattelussa tarkemmin osaamisestasi!

Työt aloitellaan mahdollisimman pian ja palkkaa maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, mutta kuitenkin rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Työt sijoittuvat lähtökohtaisesti aina arkipäiville ja työaika on mukavan säännöllinen klo. 7–15.30.

Ps. Muistathan että työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta tai soittele rohkeasti lisätietoja.

Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!