Piikkaustaitoinen rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 17.10.2022

Piikkaustaitoiselle rakennustyöntekijälle töitä Tampereella!

Etsimme Tampereelle asiakasyrityksemme kerrostalokohteelle rakennustyöntekijää, jolta onnistuisi monipuolisesti erilaiset rakennusalan työt – ja ennen kaikkea, piikkaaminen! 

Edellytämme aiempaa kokemusta raksalta, jotta suoriudut tarpeen tullen töistä myös itsenäisesti. Töiden valmistuttua on mahdollista siirtyä toisen asiakasyrityksemme työmaalle – tehtävät määräytyvät siis aina kyseisen kohteen tilanteen ja tarpeen mukaan, joten kerrothan meille siis hakemuksessasi tai ihan viimeistään haastattelussa tarkemmin osaamisestasi!

Työt aloitellaan mahdollisimman pian ja palkkaa maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan, mutta kuitenkin rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Työt sijoittuvat lähtökohtaisesti aina arkipäiville ja työaika on mukavan säännöllinen klo. 7–15.30.

Ps. Muistathan että työllistymisen edellytyksenä on takataskusta löytyvä ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta tai soittele rohkeasti lisätietoja. Puhelimeen vastaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.