Piikkari

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 21.12.2022

HUOMIO PIIKKARIT! Haemme kokeneita työntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseville purkutyömaille eri asiakkaillemme.

Työnkuvaus:
Työtehtäviisi tulee kuulumaan erilaiset piikkaus- ja purkutyöt. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua onnistumaan näissä tehtävissä. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös osana ryhmää.  Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Osa työmaista ei sijaitse lähellä julkisia liikenneyhteyksiä, joten on plussaa, jos pääset liikkumaan omalla autolla töihin.

Odotamme hakijalta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta, ripeää ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä vähintään vuoden ajalta. Tulityökortti on plussaa. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan ja mukavan tiimimme tuen. Lisäksi saat meiltä turvalliset ja laadukkaat työvarusteet. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: piikkaaja, piikkari, piikkaus, purkutyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!