Piikkari

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 17.8.2022

HUOMIO PIIKKARIT! Haemme nyt ammattitaitoisia työntekijöitä asiakasyritystemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville purkutyömaille.

Työnkuvaus:
Työtehtäviisi tulee kuulumaan erilaiset piikkaus- ja purkutyöt. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua onnistumaan näissä tehtävissä. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös osana ryhmää.  Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Osa työmaista ei sijaitse lähellä julkisia liikenneyhteyksiä, joten on plussaa, jos pääset liikkumaan omalla autolla töihin.

Odotamme hakijalta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta, ripeää ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä vähintään vuoden ajalta. Tulityökortti on plussaa. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan ja mukavan tiimimme tuen. Lisäksi saat meiltä turvalliset ja laadukkaat työvarusteet. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi

Avainsanat: piikkaaja, piikkari, piikkaus, purkutyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.