Piikkaaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 15.6.2023

Kokeneita piikkaajia!

Työnkuvaus:

Työtehtäväsi sisältävät erilaisia piikkaus- ja purkutöitä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään näissä työtehtävissä. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös osana tiimiä. Osa työmaista ei sijaitse lähellä julkisia liikenneyhteyksiä, joten katsomme eduksi, jos pääset liikkumaan omalla autolla Uudenmaan alueella

Työtehtävä edellyttää myös:

  • täysi-ikäisyyttä
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa

Odotamme hakijalta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään vuoden verran. Tulityökortti on myös plussaa.

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan ja aurinkoisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajan. Lisäksi saat meiltä turvalliset ja laadukkaat työvarusteet, joissa työnteko sujuu moitteetta. 

Koetko olevasi etsimämme tekijä? Laita hakemus tulemaan meille jo tänään, sillä käymme hakemukset läpi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:


HR-trainee Olga Malyavko

olga.malyavko@workpower.fi

Avainsanat: piikkaaja, piikkari, piikkaus, purkutyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus