Piikkaaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 30.1.2022

Nyt on haussa kokeneita piikkaajia asiakkaidemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset piikkaus- ja purkutyöt. Työ on ajoittain erittäin raskasta, joten kova fyysinen kunto on tässä tehtävässä menestymisen kannalta edellytys. Sinulla on korkea työmotivaatio sekä aikaansaava ja reipas asenne. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta osaat toimia myös ryhmässä.

Odotamme hakijalta:
Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta, ripeää ja omatoimista otetta työhön sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä vähintään vuoden ajalta. Tulityökortti on plussaa. Työkohteet ovat vaihtelevia ja sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, joten mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Lisäksi työ edellyttää suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan tiimimme tuen. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä turvalliset ja laadukkaat työvarusteet. Jos olet etsimämme henkilö, laita hakemusta tulemaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi
puh. 040 620 8554 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: piikkaaja, piikkaus, purkutyö, rakennusala, rakennustyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.