Piikkaaja pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 25.7.2024

Piikkaajia pääkaupunkiseudulle!

Onnistuuko sinulta pikkaustyöt? Jos näin on, saatat olla etsimämme tekijä! Meillä on nyt etsinnässä osaavia piikkaajia pääkaupunkiseudulla toimiville asiakasyrityksillemme!  

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan erilaisia piikkaus- ja purkutöitä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään näissä työtehtävissä. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, kuitenkaan hyvää tiimityötä unohtamatta. Katsomme eduksi, jos pääset liikkumaan omalla autolla, se helpottaa liikkumista eri työmaiden välillä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä tehtävän kannalta. 

Odotamme sinulta:

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään vuoden verran. Tulityökortti on myös plussaa.

Tehtävän edellytykset:

  • täysi-ikäisyyttä
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • valmiutta tehdä fyysistä työtä

Tarjoamme sinulle:

TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksesi sekä osaamisesi mukaan ja auttavaisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi saat meiltä turvalliset työvarusteet, joissa työt sujuvat. 

Koetko olevasi etsimämme tekijä? Laita hakemus tulemaan meille jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: piikkaaja, piikkaus, rakennustyöntekijä, rakennusala, purkutyö, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa 

Ilmoitusnumero: 108421817

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus