Pienputkiasentaja Viafin Process Piping Oy

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä

Haku päättyy 18.12.2022

Oletko osaava putkiasentaja? Kiinnostaisiko monipuolinen ja mielenkiintoinen työ putkistoprojektien parissa?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viafin Process Piping Oy:lle pienputkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Viafinin kanssa ja WorkPowerin vastuulla on rekrytointiprosessi. 

Viafin Process Piping Oy on yksi Suomen johtavista teollisuusputkistojen asennustöiden erikoisosaajista, jolla on vahvaa osaamista prosessiteollisuuden putkistojen projekteista ja laiteasennuksista. Viafin Service -konsernissa on yli 400 työntekijää ympäri Suomen. Yritys tarjoaa vaativimpia putkistoalan projekti- ja korjaustöitä eri energia- ja prosessiteollisuuden asiakkaille. Yrityksen asiakkaat odottavat Viafinilta erinomaista laatua ja toimitusvarmuutta.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat putkiasennuksilla eri asiakkailla paperi- ja selluteollisuuden sekä mekaanisen metsäteollisuuden parissa.  Työtehtäviisi kuuluvat pienputkien taivutukset, hydrauliikka-/pneumatiikka-/automaatioputkistot sekä rasvavoitelu.  Isometristen piirustusten lukeminen kuuluu arkeesi ja kokemus tästä onkin hyödyksesi. 

Työsi sijoittuu vaihteleviin työmaakohteisiin koko Suomen alueella. Työkohteet voivat olla kaukanakin, joten työreissut voivat olla pitkiä. Viikoittainen työaikasi on 40h mutta työajat asettuvat projektien mukaisesti. Toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. 

Arvostamme

  • Kokemusta vastaavista teollisuuden putkiasennuksista  
  • Halua kehittyä asentajana
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Tiimityötaitoja sekä joustavuutta

Mitä tarjoamme?

Viafin Process Piping Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi haastavissa ja monipuolisissa asentajan tehtävissä. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja kattavan perehdytyksen jälkeen pääset toimimaan itsenäisessä toimenkuvassa mielenkiintoisissa työtehtävissä. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on yhteen hiileen puhaltava työporukka, joka koostuu osaavista työntekijöistä ja kollegoista sekä kannustavista esimiehistä. Viafin tarjoaa myös reilun palkan lisäksi laajasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun ja kattavan työterveyshuollon.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

HR-konsultti Santeri Lahdelma

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!