Pesutyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Kokoaikainen

Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 21.4.2024

Nautitko rutiininomaisesta työstä, jossa työpäiväsi kuluvat vauhdilla? Pärjäätkö fyysisessä työssä ja omaat ahkeran työasenteen?

Haemme nyt asiakkaallemme oma-aloitteista ja ahkeraa pesutyöntekijää elintarviketeollisuuteen Hyvinkäälle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakas on vakavarainen ja luotettava alansa toimija, joka toivoo työntekijöidensä viihtyvän heillä pitkään.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät elintarvikkeiden valmistukseen käytettävien tuotantokoneiden ja -laitteiden siivousta sekä pesua. Tuotantolaitteita ovat esimerkiksi sirottelu- ja voitelukoneet. Työssäsi purat koneiden osia irti, peset niitä painepesurilla, harjoilla ja vesiletkulla sekä kokoat ne jälleen toimintakuntoon. Lisäksi työsi sisältää pienempiä puhdistus- ja siivoustehtäviä eri tuotantolinjastoilla sekä tuotannon avustavia tehtäviä kuten tuotteiden pakkaamista. Koneiden purkaminen ja kokoaminen on melko yksinkertaista puuhaa, ja irroitettavat sekä liikkuvat osat ovat helposti opittavissa. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa vuorossa; aamu- ja iltavuorossa. Viikottainen työaikasi on 40h.

Arvostamme

  • Ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa, sillä koneet ovat raskaita ja niitä liikutellaan käsin
  • Motivaatiota kehittyä sekä aitoa kiinnostusta oppia pesutyöntekijän työtehtävät
  • Hygieniapassi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Työssäsi saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Tässä työssä pääset oppimaan uutta sekä kehittymään elintarviketuotannon pesutyöntekijän itsenäisissä ja vaihtelevissa työtehtävissä. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme neliihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi

Avainsanat: elintarviketeollisuus, pesutyöntekijä, pesutyö, siivooja, siivoustyö, tuotanto, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä

Ilmoitusnumero: 99235195

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus