Perustustyöntekijä

Kokoaikainen

Laukaa

Haku päättyy 22.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme perustusrakentajaa työmaalle Laukaaseen. Olisitko sinä etsimämme henkilö luomaan perustukset kokonaisuutta varten? Hae nyt, katsotaan sinulle osaamisesi mukaista työtä!

Työnkuvaan kuuluu raudoitus-, muotti-, ja betonointityöt. Työtä tehdään 7-15.30, joten harrastuksiin ja muihin arjen askareisiin jää vielä todella hyvin aikaa. Hakemallamme henkilöllä pitää olla koulutus tai kokemusta vastaavista töistä. Tässä työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hyvälle työntekijälle on töitä myös pidemmäksikin aikaa.

”Wörkkiläisenä” saat 

  • laadukkaat työvarusteet
  • palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden
  • luotettavan työnantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003
  • aidosti välittävän raksatiimin tuen, autamme sinua matalalla kynnyksellä työelämän asioissa 
  • käyttöösi WorkPower-sovelluksen, josta pääset esim. kirjaamaan työtuntisi
  • monipuolisia työmahdollisuuksia
  • olla oma itsesi

Kokemuksia meistä työnantajana voit lukea TÄSTÄ.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos koet, että tässä olisi sinulle loistava mahdollisuus työllistyä, laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai ota yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi
045 125 2737

ja

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi
040 531 4419

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.