Perhekotivanhemmat Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 6.2.2022

Haaveiletko työstä, jolla todellakin on tarkoitus ja merkitys? Oletko kiinnostunut perhevanhemmuudesta?

Etsimme Helsinkiin perhekotivanhempia seitsemälle 13-18 vuotiaalle nuorelle. Perhekotivanhemmat toimivat turvallisina aikuisina, joilta nuoret saavat apua ja ohjausta jokapäiväisessä arjessaan. Myös ruoanlaitto, kaupassakäynti ja muut kotiaskareet kuuluvat perhekotivanhemman toimenkuvaan. Tarkoituksena siis on, että perhekotivanhemmat muuttavat asumaan Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan perhekotiin. Perhekodissa on joka päivä sekä aamu- että iltavuorossa ohjaaja mukana auttamassa. 

Työ on samalla myös elämäntapa ja voi olla todella palkitsevaa. Tehtävästä maksetaan asiallinen kuukausikorvaus sekä saat täyshoitoedun. Tässä ei siis tarvitse maksaa asumisesta tai ruoasta. Perhekotivanhemmat ovat nuorten elämässä mukana jatkuvasti, lukuun ottamatta yhtä viikonloppua kuukaudesta, jolloin on vapaata. 

Vähintään toisella perhekotivanhemmalla tulisi olla tehtävään soveltuva AMK-tutkinto (esim. sosionomi) sekä vähintään kolmen vuoden kokemus lastensuojelusta. Plussaa kuitenkin on, jos jo molemmilla vanhemmilla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista asioista. Perhekotivanhempien tulee olla aidosti kiinnostuneita luomaan turvallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa nuorten on hyvä olla ja kasvaa. Tehtävään valittujen on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Kiinnostuneilta henkilöiltä toivomme yhteydenottoa joko sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan sivujemme kautta. Kerromme mielellämme lisää työstä sekä palkkauksesta. Aloitus tässä tehtävässä on omien toiveidesi mukaan, mielellään kuitenkin jo mahdollisimman pian. 

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.