Perämies Uudellemaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava, Kirkkonummi

Haku päättyy 9.4.2023

Perämiehen töitä Uudellamaalla! 

Meillä on nyt etsinnässä asiakasyrityksillemme kokemuksen omaavia perämiehiä maanrakennustöihin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueelle! 

Onko sinulla paloa ja intoa infra-alalla työskentelyyn? Laita hakemusta vaikka heti tulemaan! 

Työnkuva:

Tulet työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa lapio-  ja perämiehen tehtävissä. Työt pitävät sisällään muun muassa pien- ja kerrostalokohteiden pohjatöitä, vesijohtoverkostojen rakentamista sekä teiden uusimista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimme henkilöitä, joilla löytyy aiempaa kokemusta infra-alan työtehtävistä. Erityisesti arvostamme kokemusta perämiehen tehtävistä sekä taso- ja putkilaserin käytöstä. Toivomme myös maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Muun rakennusalan kokemuksen katsomme eduksi. Tulet työskentelemään tiimissä ja kaivinkoneenkuljettajan työparina, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot kantavat tässä tehtävässä pitkälle.

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä kaikki työmaat eivät aina sijaitse heti julkisen liikenteen lähettyvillä. Työssä toimiminen edellyttää myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.   

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään asiakasyrityksellämme monipuolisten perämiehen tehtävien parissa. Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Iloinen HR-tiimimme on työsuhteesi tukena ja vastailee mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

Hakuprosessi:

Näetkö itsesi jo näissä hommissa? Jätä hakemuksesi jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat joustavasti sopimuksen ja tilanteesi mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: perämies, rakennusala, rakennusmies, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Kirkkonummi, maanrakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!