Perämies

Kokoaikainen

Akaa, Tampere

Haku päättyy 26.10.2021

Kaivinkoneen perässä meneminen olisi ihan sun juttu? Loistavaa!

Etsimme perämiestä Pirkanmaan maanrakennustyömaille. Työnkuvaan kuuluu kaivinkoneenkuljettajan avustamista, kaapelien vetoa ja lapiotöitä. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on eduksesi. Aikaisempi kokemus maanrakennustyöstä katsotaan eduksi. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on työn edellytys. Laitathan hakemuksesi tulemaan meille omien taitojesi kuvailun kera.

Työ on keikkatyötä ja näin ollen työmaakohteet ovat vaihtuvia Pirkanmaan alueella. Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset sekä työkalukorvaukset kuuluvat työsuhteeseen.

Kaipaatko lisätietoja?

Jenna vastailee kysymyksiinne arkisin klo 10-16 välillä.

HR-konsultti Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: avoimet työpaikat, maanrakennustyöntekijä, maanrakennus, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.