Peltiseppä kerrostalotyömaalle Hämeenlinnaan

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

Hämeenlinna kaipaisi kerrostalotyömaalle peltiseppää

Tiestitkö, että kukaan ei ole seppä syntyessään, vaan tekemällähän sitä oppii ammattilaiseksi. Miltäpä kuulostaisi, jos saisi laittaa joka päivä pellit kiinni niin, että siitä vielä maksetaan? Nyt se on mahdollista! Tule ja vie osaamisesi Hämeenlinnan kerrostalotyömaalle ja näytä, että mistä osaava peltiseppä on tehty. 

Työnkuva: 

Työnkuvasi sisältää pääsääntöisesti sisäovien ja parvekkeiden pellitystä eli niin sanotusti normaalia perus peltisepän hommaa. Töitä on tarjolla ainakin loppukesäksi, mutta mikäli työt maistuu ja sujuvat hyvin, niin mahdollisesi olisi tarjolla pidempääkin pestiä myös muissa kohteissa. Työaika arkisin klo 7.00 – 15.30. Palkkaus TES sekä oman ammattitaitosi mukaan.

Odotamme:

Hakijalta kokemusta peltiseppännä työskentelystä tai vastaavanlaisesta työstä. Lisäksi aitoa kiinnostusta sekä motivaatioita työtä kohtaan. Työturvallisuuskortti on myöskin löydyttävä. 

Kiinnostuitko peltisepän työstä? Ota yhteyttä ja laita hakemuksesi tulemaan. Palkkaamme heti sopivan sepän löydyttyä. 

Yhteystiedot: 

HR – Koordinaattori Sami – +358406679544

avainsanat: Peltiseppä, Hämeenlinna, peltityöt, rakennus, raksa, kesätyö, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.