Parvekelasiasentaja pienkohteisiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 27.5.2022

Hei sinä autoileva rakennusalan osaaja! Etsimme asiakkaallemme oma-aloitteisia ja motivoituneita parvekelasiasentajia vaihteleviin pientalokohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät: 

Työ on parvekelasien, terassi- ja parvekekaiteiden sekä muiden vastaavien tuotteiden asennuksia. Työ saattaa pitää sisällään myös kyseisten tuotteiden huoltoa.  

Edellytämme: 

Toivomme, että hakijalla on aiempaa kokemusta rakennusalalta. Aiempi kokemus asennuksista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Arvostamme eniten motivoitunutta asennetta työtä kohtaan sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Työkohteissa kohtaat yrityksen asiakkaita, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia. Et myöskään pelkää korkeita paikkoja, sillä asennuksia saatetaan tehdä myös korkealla. Edellytämme sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. B-ajokortin omistaminen on välttämätöntä, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Hyvä kunto on myös edellytys työssä menestymiselle, sillä työ on fyysisesti raskasta. 

Tarjoamme sinulle: 

Saat työhösi kattavan perehdytyksen asiakasyritykseltämme. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä, sekä iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Pääset työskentelemään erilaisissa ja vaihtuvissa kohteissa, joten päivät ovat vaihtelevia. 

Hakuprosessi: 

Mikäli koet sopivasi kyseiseen tehtävään, laita rohkeasti hakemusta tulemaan jo tänään! Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Fanny Koskinen
fanny.koskinen@workpower.fi

Avainsanat: parvekelasiasennus, asentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.