fbpx

Parvekelasiasentaja kerrostalokohteisiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 19.9.2021

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasiasentajia pääsääntöisesti kerrostalokohteisiin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla ei tarvitse olla kokemusta asennuksista, vaan tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet etsimämme henkilö, mikäli pystyt työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä asennuksia tehdään myös kerrostalojen ylimmissä kerroksissa. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia sekä sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. B-ajokortin omistaminen on välttämätöntä, sillä töitä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua Työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on edellytys työssä menestymiselle. 

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa terassi- ja parvekekaiteiden, parvekelasien ja muiden tuotteiden asennukset.

Tarjoamme sinulle:
Henkilökohtaista ja välittävää palvelua tarjoavan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Saat asiakasyritykseltä kattavan perehdytyksen työhön. Hyvällä tekijällä on myös mahdollisuus työllistyä kohdeyrityksen omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, laita nopeasti hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: parvekelasiasennus, asentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.