Palvelutalon siivoojan sijaisuus (1pv/vko), Turku

Osa-aikainen

Turku

Haku päättyy 17.12.2023

Etsimme reipasta ja itsenäistä siivoojaa sijaisuuteen ajalle 4.12.2023-5.1.2024 asiakaskohteeseemme Turkuun. Työ on osa-aikaista ja siivouskohteena on ikäihmisille suunnattu palvelutalo. 

Työn kuvaus:

Siivoustyö tapahtuu yhdessä kohteessa. Kyseessä on Turussa sijaitseva ikäihmisten hoivayksikkö. Työ on osa-aikaista siten, että vuoroja on tarjolla pääasiallisesti 1 per viikko (työ tapahtuu arkipäivänä virka-aikaan ma-pe akselilla ja työpäivän voi aikalailla itse päättää). Työvuoro on n. 7-8h.

Työnkuvaan kuuluu palvelutalon yleisten tilojen siivoaminen sekä asuntojen ja huoneiden siivoaminen itsenäisesti ja/tai toisinaan parityönä. Asunnot siivotaan hieman perussiivousta paremmin, eli mm. kylpyhuoneet pestään kunnolla ja matot tampataan ulkona. Työ on arkiaamutyötä ja vuoro tapahtuu noin klo 8-16 välisenä aikana. Palkkaus tehtävästä on kokemuksesi ja osaamisesi mukaan n. 11,50-13,00€/h (+9% lomakorvaus).

Toivomme:

Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Aiempi kokemus palvelutalon siivouksesta tai kotisiivouksesta työnä ei ole välttämätöntä, mutta ymmärrystä ja omaa kotikokemusta esim. tarkasta imuroimisesta, vessan ja kaakeleiden pesemisestä, pöytien ja pölyjen pyyhkimisestä ym. tulisi olla. Kaikista tärkeintä on itsenäinen työote, vastuuntunto ja yleinen huolellisuus. Tehtävään perehdytetään. Edellytämme hakijalta myös hyvää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme:

Työllistyt kohteeseen meidän WorkPowerin kautta ja tarjoammekin sinulle mukavan osa-aikaisen työn yhdessä kiinteässä kohteessa, eli sinun ei tarvitse liikkua kohteesta toiseen päivän aikana. HR-tiimimme on tukenasi päivittäin ja meidät saa aina helposti kiinni. Palkka maksetaan kahden viikon välein joka toinen perjantai!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemus sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme sopiviin hakijoihin pikaisesti yhteydessä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

Ilmoitusnumero: 83363860

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus