fbpx

Palvelukoordinaattori HRV-Palvelut Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme HRV-Palveluille palvelukoordinaattoria / työjärjestelijää Tampereen toimistolle vakituiseen kokopäivätyöhön. 

HRV-Palvelut Oy on vuodesta 2010 toiminut perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. Toimipaikat sijaitsevat Tampereen lisäksi Riihimäellä ja Espoossa, ja työntekijöitä on tällä hetkellä noin 30. Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPower Oy:n kanssa.

Tehtävänkuvaus
Työnkuva koostuu päivittäisestä työtilauksien ja työntekijöiden koordinoinnista. Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat palvelutilausten vastaanotto puhelimitse, niiden aikataulutus ja priorisointi, sekä töiden jakelu eteenpäin työntekijöille.

Olet ajan tasalla kentällä tapahtuvista toiminnoista ja pystyt vaikuttamaan nopeasti tapahtumiin. Olet isossa roolissa kaluston ja työntekijöiden tehokkaan ajankäytön koordinoinnissa. Työssäsi raportoit sekä sisäisesti että ulkoisesti asioista eteenpäin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
– hyvää paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa
– oma-aloitteisuutta ja nopeaa omaksumiskykyä asioista
– tehokasta ajankäytön hallintaa sekä
– hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus tekniseltä alalta, organisointitaitoja vaativista toimistotehtävistä, alalle soveltuva koulutus sekä tekninen ymmärrys LVI-tekniikasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan kasvuyrityksessä sekä hyvän työympäristön ja asianmukaiset työvälineet Tampereen toimipisteessä. Mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan osaajaksi. Työhön annetaan perehdytys. Ympärilläsi toimii tiivis työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Kiinnostuitko?

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään jo syyskuun aikana, joten toimi nopeasti ja hae tehtävään! Lähetä työhakemuksesi WorkPowerin nettisivujen kautta palkkatoiveineen www.workpower.fi > Palvelukoordinaattori.

Lisätiedot tarvittaessa: HR-konsultti Jonna Kanerva, arkisin 8-16, p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.