Palovahteja haussa KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Pori, Jämijärvi, Eura, Karvia, Rauma, Kiikoinen, Eurajoki, Lavia, Ulvila, Siikainen, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Honkajoki, Pomarkku, Säkylä, Köyliö, Kankaanpää, Huittinen, Merikarvia

Haku päättyy 4.6.2023

Haemme kesän ajaksi eri asiakkaillemme tulityövahteja ja luukkuvahteja eripuolille Satakuntaa!

Hakijalta odotamme:
– olet täysi-ikäinen
– sinulla on hyvä fyysinen kunto
– voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskorit ovat pakolliset
– et pelkää korkeita tai ahtaita paikkoja
– oman auton käyttö lasketaan eduksesi

Mikäli kiinnostuit, niin jätähän meille työhakemusta, josta käy ilmi ainakin ylhäällä mainitut asiat. Lisäämme sinut osaajapoolimme ja tämän jälkeen pystymme tarjoamaan sinulle sopivia tulityövahdin työpaikkoja. 

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus