Palokatkoasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 14.6.2023

Palokatkoasentajia pääkaupunkiseudulle!

Onko sinulla kokemusta palokatkoasennuksista? Jos löytyy, saatat olla etsimämme tekijä! Etsimme ammattitaitoisia palokatkoasentajia pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakasyrityksellemme. 

Mitä edellytämme?

Työ edellyttää kokemusta erilaisista palokatkoasennuksista. Etsimämme tekijä on kykeneväinen itsenäiseen ripeään työskentelyyn, mutta valmis oppimaan myös uutta. Tämän lisäksi edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, mutta ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta. 

Mitä tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa työympäristössä ja kartuttaa osaamista. Maksamme palkkasi alan työehtosopimuksen ja kokemuksesi, sekä osaamisesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet ja iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Jos koet olevasi etsimämme palokatkoasentaja, laita rohkeasti heti hakemuksesi tulemaan meille! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan etäyhteyksien välityksellä. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: palokatko, palokatkoasentaja, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus