Palkkahallinnon asiantuntija Premium Group Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme motivoitunutta palkkahallinnon asiantuntijaa asiakkaallemme Premium Group Oy:lle Helsingin Katajanokalle.  Tässä roolissa pääset kehittymään laajasti toimialoiltaan ja yhtiömuodoiltaan erilaisten asiakkaiden palkkahallinnon parissa sekä vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaiden palkanlaskennasta.

Premium Group on osallistuva, vastuunkantava ja haluaa jatkuvasti kehittyä, sekä kannustaa yhdessä tekemiseen. Premium syntyi vuonna 2007 halusta auttaa asiakasta hallinnoimaan kokonaisuuksia family office -periaatteella. Neljätoista vuotta myöhemmin Premium on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:

Tässä tehtävässä toimit Premium Group Oy:n asiakkaiden palkkahallinnon asiantuntijana ja luottokumppanina. Tehtäväsi sisältää asiakkaiden konsultointia ja neuvontaa palkka-asioihin liittyvissä kysymyksissä sekä vastaat palkanlaskennan prosesseista. Esimerkkiasiakkainasi ovat mm. ravintola- ja kaupanalan yritykset sekä paino- ja konsulttitalot. Palkanlaskennan järjestelminä Premium Group Oy käyttää Procountor-, Netvisor- ja Maestro-ohjelmistoja. Tehtävä saattaa sisältää myös kirjanpidon avustavia tehtäviä ja siksi toivoisimme, että sinulla olisi kiinnostusta myös kirjanpidosta. 

Toivomme sinulta:

 • Vähintään vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, tilitoimistokokemus katsotaan eduksi
 • Osaamista työehtosopimusten tulkinnasta, MaRa TESsin tuntemus katsotaan eduksi
 • Kaupallista koulutusta esim. merkonomi, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu kehittyä
 • Tarkkuutta, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Motivoitunutta asennetta ja halua kehittää omaa ammattitaitoa
 • Kiinnostusta ja osaamista kirjanpidon avustavista tehtävistä 
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Merkityksellisen ja monipuolisen työkuvan sekä viihtyisän työympäristön
 • Mahdollisuuden kehittyä laajasti eri toimialojen palkanlaskennan tehtävissä
 • Asiantuntevan, mukavan ja huumorintajuisen tiimin tueksesi
 • Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainottamisen
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä lounasedun

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaalle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Yritykseen voit tutustua tarkemmin Premium Group:n nettisivuilla.

Hakuprosessi:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön HR-koordinaattori Margarita Keväselle tekstiviestitse 040 721 7223 tai sähköpostitse margarita.kevanen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.