Palkanlaskija tilitoimistoon

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 7.4.2023

Haemme asiakkaallemme Tilitoimisto Yli-Rahko Oy:lle vakituista ja kokoaikaista palkanlaskijaa!

Tässä tehtävässä työllistyisit suoraan yritysasiakkaalle.

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy on yritysverotukseen erikoistunut, monipuolinen tilitoimisto Vantaalla (Tikkurilassa). Olemme hoitaneet kaikenlaisten yritysten kirjanpitoa, laskutusta, palkanlaskentaa, sähköistä taloushallintoa ja muita taloushallinnon osa-alueita jo vuodesta 1977.

Työtehtäväsi:

Vastuullasi on omien nimitettyjen asiakkaiden palkkahallinto sekä konsultointi. Pääset kehittämään osaamistasi todella monipuolisesti eri alojen ja yritysmuotojen myötä hyödyntämällä Heeros -palkanlaskentaohjelmaa.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään kahden vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä, tilitoimistokokemus katsotaan eduksi
  • Kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi
  • Osaamista työehtosopimusten tulkinnasta
  • Asiakaspalveluhenkistä ja motivoitunutta asennetta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa
  • Tarkkuutta ja vastuunottokykyä
  • Hyvää suomen kielen taitoa

Tässä tehtävässä isona plussana on kirjanpidon osaaminen.

Tilitoimisto Yli-Rahko Oy tarjoaa sinulle:

Saat kokonaisvaltaisen vastuun omien nimettyjen asiakkaiden palkkahallinnosta sekä vapauden vaikuttaa oman työpäivän rakentamiseen. Pääset kehittymään tehtävässäsi monipuolisesti ja tukenasi on aina mukava sekä kannustava tiimisi. Tilitoimisto Yli-Rahko Oy:llä on käytössä liukuvat työajat ja omat työrauhan takaavat työhuoneet. Toimistolla on käytäntönä pitää yhteisiä kahvitteluhetkiä aamuisin ja iltapäivisin hyvän hengen ylläpitämiseksi.

Yrityksellä on käytössä liikunta- ja kulttuurietu sekä sairaskuluvakuutus koeajan jälkeen. Kahden viikon välein yrityksessä käy myös ilmainen hieroja.

Hakuprosessi:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja saat laitettua hakemuksesi WorkPower -sivujemme kautta. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi yhteystiedot. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön HR-konsultti Margarita Keväselle tekstiviestitse 040 721 7223 tai sähköpostitse margarita.kevanen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!