Palkanlaskija

Jyväskylä

Haku päättyy 12.12.2021

Palkanlaskennan ammattilainen – ilmianna osaamisesi!


Onko sinulla aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja työlainsäädäntö sekä työehtosopimusten tulkinta ovat sinulle tuttuja? Oletko huolellinen ja ahkera tekijä, joka haluaa kehittää jo kartutettua palkanlaskennan osaamista? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme palkanlaskennan ammattilainen.

Etsimme erilaisille asiakasyrityksillemme palkanlaskijoita eri pituisiin työsuhteisiin Keski-Suomen alueelle. Kun olet osana Taloudentekijä osaajiamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva palkanlaskennan työtehtävä aukeaa.

Tehtävät sisältävät palkkojen laskentaa sekä siihen liittyviä kuukausittaisia raportoinnin tehtäviä. Lisäksi saatat tehtävässäsi vastata osaltasi asiakaspalvelusta ja opastaa esimiehiä sekä työntekijöitä lainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnassa. Työtehtäviin voi sisältyä myös muita taloushallinnon osa-alueita, kuten matka- ja kululaskujen käsittelyä ja henkilöstöhallinnon tehtäviä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

– Kaupallista koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi.

– Aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennan sekä muista taloushallinnon tehtävistä.

– Asiakaspalveluhenkisyyttä palvella sisäisisiä/ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavaisella asenteella

– Täsmällisyyttä tehtävien tekemiseen vastuuntuntoisesti

– Hyvää järjestelmäosaamista

– Halua kehittää omaa ammatillisuutta

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

– Monipuolisen tehtävän palkanlaskennan parissa

– Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen vastuullisten tehtävien parissa

– Mukavan ja kannustavan tiimin

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille palkanlaskennan osaamisestasi. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään myös täältä: https://lnkd.in/dY_Xeiw4

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Lisätietoja antaa:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.