Pakkaaja Myllyn Paras Oy:lle

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 9.10.2022

Nautitko rutiininomaisesta työstä, jossa työpäiväsi kuluvat vauhdilla? Oletko innokas oppimaan uutta elintarvikealan työtehtävistä?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle tehokasta ja motivoitunutta pakkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yritys työllistää yli sata henkilöä.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat myllyn eri pakkauspisteillä pakaten kuivaelintarvikkeita. Pakkaat käsin linjastolla verrattain itsenäisesti, mutta kuitenkin osana tiimiä. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Viikoittainen työaikasi on 40h/viikko maanantaista perjantaisin, ja työtä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa; aamuvuorossa klo 7-15 ja iltavuorossa klo 15-23.

Toivomme

  • Motivaatiota ja innokkuutta oppia alan työtehtävät
  • Kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työasennetta
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön
  • Hygieniapassista on etua

Tarjoamme sinulle

Myllyn Parhaalla saat pitkäaikaisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Palkkaus on Elintarvikealan TES:n mukainen. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Myllyn Paras toivoo sinun jatkavan heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysymyksiä?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 

Asiasanat: pakkaaja, pakkaamotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, elintarviketyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.