Pakkaaja Lantmännen Unibake Finland Ab:lle,KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula

Haku päättyy 2.4.2023

Leivotaanko tästä sinun tulevan kesän työpaikkasi? Etsitkö kesätyötä, jossa pääset työskentelemään elintarviketuotantoketjun tärkeässä tehtävässä? Oletko innokas oppimaan uutta? Hienoa!

Haemme nyt asiakkaallemme Lantmännen Unibake Finland Ab:lle kahta tehokasta ja motivoitunutta pakkaajaa kesätöihin Vantaalle. 

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka kuuluu Lantmännen-konserniin. Valmistamme laadukkaita leipomotuotteita sekä food service- että vähittäiskaupan asiakkaille, palvellen kuluttajia ympäri maailman. Tavoitteemme on tehdä leipä- ja leivonnaistuotteista asiakkaillemme kannattavaa liiketoimintaa maukkaiden ja laadukkaiden tuotteidemme sekä innovatiivisten ratkaisujemme avulla. Toimintatapamme ovat vastuullisia ja noudatamme ruokaturvallisuuden standardeja. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on yli 30 leipomoa eri puolilla maailmaa. Tuotteitamme myydään yli 60 maassa. Tuotevalikoimamme koostuu niin kuluttajille kuin yritysasiakkaille suunnatuista tunnetuista tuotemerkeistä kuten Vaasan, Vaasan Kotiuunin, Schulstad Bakery Solutions, Schulstad Bonjour, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1,2 miljardia euroa ja työntekijöitä on yli 6 000 yli 20 maassa. Appetite for more? Lue lisää osoitteessa www.lantmannen-unibake.com 

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat tuotantolinjan pakkauspisteellä pakaten leipomotuotteita. Pakkaat tuotteita käsin ja teet laaduntarkkailua linjastolla verrattain itsenäisesti, mutta kuitenkin osana tiimiä. Muihin työtehtäviisi sisältyy oman työpisteesi siisteydestä huolehtiminen, sekä ajoittain muut tuotantotyöt joihin tarvitaan apukäsiä. Toivomme sinulta sopeutuvuutta muuttuviin tilanteisiin sekä nopeaa reagointikykyä. Työsi on ajoittain hektistä, joten ethän säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työaikasi on kokoaikainen eli, 160h/4 viikkoa ja työtä tehdään 5-vuorokierrossa aamuvuorossa klo 7-15 ja iltavuorossa klo 15-23. Toiveenamme olisi, että voisit aloittaa työskentelyn toukokuussa ja jatkaa syyskuun alkuun asti, mutta tarkat aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat sovittavissa.

Toivomme sinulta

  • Motivaatiota ja innokkuutta oppia alan työtehtävät
  • Halukkuutta fyysiseen työhön
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työasennetta
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön
  • Hygieniapassista on etua

Tarjoamme sinulle

Lantmännen Unibake Finland Ab:lla saat mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi elintarviketuotannon tärkeässä tuotantovaiheessa. Sen lisäksi saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Työtehtävän palkkaus on leipomoalan TES:n mukainen. Työsopimus solmitaan WorkPower Teollisuus Oy:n kanssa. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä kesätyö juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysymyksiä?

HR Trainee Laura Helansuo
laura.helansuo@workpower.fi

Asiasanat: kesätyöntekijä, kesätyö, pakkaaja, pakkaamotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, elintarviketyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!