Pakkaaja Lainisalo Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula

Haku päättyy 16.10.2022

Nautitko käsillä tekemisestä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on mukava työporukka sekä rento tekemisen meininki?

Haemme nyt ahkeraa ja motivoitunutta pakkaajaa Lainisalo Oy:lle Helsinkiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä Lainisalolla työskentelee yli 100 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia maalaamon pakkaus- ja suojaustehtäviä, kuten tuotteiden laaduntarkastusta, maalattujen osien suojaamista ja purkamista linjastolla, sekä pakkaamista. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta vaatii tarkkuutta, sillä käsiteltävät osat ovat pienikokoisia (mm. hanojen osia, muttereita, pieniä metalliosia). Aiempaa alan työkokemusta et tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi. Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30.

Arvostamme

  • Motivaatiota sekä halua oppia alan työtehtävät
  • Tarkkaa ja huolellista otetta työhösi
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta

Tarjoamme sinulle

Lainisalo Oy:lla pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat yrityksen toiminnan tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa maalaamon työtehtävissä. Työ alkaa vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

Avainsanat: pakkaaja, tuotantotyöntekijä, aputyöntekijä, maalaamo, teollisuus, tuotantotyö, pienteollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.