Paikkari Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 8.12.2021

Hei paikkari, meillä olis sulle paikattavaa!

Asiakasyrityksemme kaipailee työmaalleen jo hieman kokemusta omaavaa paikkaria. Pääasiallinen työtehtäväsi tulee olemaan lattioiden ja seinien oikomistyöt. Työkohde sijaitsee Tampereen keskustassa. Työllistyt vuokratyösuhteeseen ja sovitun työn valmistuessa saat mahdollisuuden siirtyä seuraavaan kohteeseen ja näin ollen pitkittää työsuhdetta. Kerro meille osaamisestasi! Hakemuksen pääset laittamaan ilmoituksen alla olevasta linkistä. Edellytyksenä työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksia tarvittaessa voit katsoa täältä

WorkPower on toiminut rakennusalan tekijöiden kanssa miltei 20 vuotta. Tulet saamaan työsuhteesi tueksi osaavan raksatiimin ja laadukkaat työturvallisuusvarusteet. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksamme palkkaa aina kokemuksesi mukaan matkakorvauksineen.

Onko sinusta paikkariksi? Laita meille hakemus ilmoituksen alla olevasta linkistä! Lisätietoja saat soittamalla: HR-Koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: paikkari, avoimet työpaikat, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.