Paikkari pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 14.7.2022

Moikka! Löytyykö sinulla kokemusta paikkauksista ja muista sementtitöistä? Haluatko työskennellä pääkaupunkiseudulla? Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, olet etsimämme tekijä! Haemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla toimiville asiakasyrityksillemme osaavia ja ahkereita paikkareita uudis- ja saneerauskohteisiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta paikkarin töistä, ja kokemusta muistakin rakennustyöntekijän tehtävistä katsotaan myös eduksi. Tämän lisäksi toivomme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työntekoon, sekä kykyä toimia tiimissä. Vaadimme myös hakijoilta sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on plussaa, koska työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen lähettyvillä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä työn kannalta. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle:
Meillä WorkPowerilla on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä meidän kautta saat oivan mahdollisuuden tutustua erilaisiin yrityksiin, sekä erilaisiin työmaihin. Tämän lisäksi saat meiltä rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Saat meiltä myös laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä, sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Jos koet olevasi etsimämme tekijä, laita hakemuksesi tulemaan tänään! Aloitamme hakijoiden haastatteleminen jo hakuajan aikana.  Kerrothan hakemuksessasi tarkasti sinun aiemmista työkohteistasi, työtehtävistä ja osaamisesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee, André Bärlund
040 198 5588 (arkisin klo 10-16)
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: paikkari, uudiskohde, saneerauskohde, rakennustyö, betoni, sementtityöt, Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.