Pääkirjanpitäjä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 13.10.2022

Etsitkö uusia haasteita kirjanpidon parista? Etsimme säännöllisesti erilaisille asiakkaillemme Uudenmaan alueelle pääkirjanpitäjiä. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva pääkirjanpidon työtehtävä aukeaa.

Pääkirjanpitäjän tehtävässä pääset syventämään kirjanpidon osaamistasi. Tehtävässä vastaat kirjanpidon kokonaisprosessista, mm. tilinpäätöksistä, verotuksesta ja raportoinnista. Työhösi voi sisältyä myös muita taloushallinnon osa-alueita tehtävästä riippuen. 

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

  • Useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä kansainvälisestä ympäristöstä
  • Tilinpäätöstaitoa
  • Alalle soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai kauppatieteiden maisteri
  • Halua kehittää omaa ammatillisuutta vaativissakin tehtävissä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Täsmällistä ja vastuuntuntoista työntekoa
  • Erinomaisia IT-taitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme, jotka voivat olla esim. tilitoimistot ja eri yritysten talousosastot
  • Saat tehtäviisi perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen

Hakuprosessi:

Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Tilanteemme muuttuvat toimeksiantojen suhteen usein nopeastikin, joten lähetä hakemus mahdollisimman pian tämän hakuilmoituksen kautta.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivia tehtäviä, säilytämme hakemuksesi ja olemme yhteydessä myöhemmin.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Yhteydenottoasi odottaa HR-konsultti Elina Hynninen: elina.hynninen@workpower.fi

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpitäjä, tilinpäätös, verotus, raportointi, vakituinen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.