Pääkirjanpitäjä Euraan

Kokoaikainen

Eura, Rauma, Eurajoki, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Säkylä, Köyliö, Huittinen

Haku päättyy 18.12.2022

Etsitkö uusia haasteita kirjanpidon parista?

Haemme asiakkaallemme Euraan pääkirjanpitäjää. 

Työnkuvaus: 
Työnkuvasi pääkirjanpitäjänä on monipuolinen. Työtehtäviisi kuuluu pääkirjan kirjaukset, tarkastukset ja täsmäytykset. Kuukausittainen täsmäytys ja palkanlaskennan ulkopuolisten tilien analysointi. Työhösi kuuluu myös mm. kuukausittainen ALV-raportointi, myynti-, hallinto- ja yleiskustannusarviointi sekä budjettien laatiminen ja valmistelu. Pääset työssäsi myös kehittämään raportointijärjestelmiä ja -menettelyjä. 

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta ja vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavasta tehtävästä. Sinulla tulisi olla myös kokemusta ERP-ohjelmistoista. Etsimämme hakija on luonteeltaan tiimipelaaja, jolta löytyy reipasta asennetta ja paineensietokykyä. Toivomme hakijalta myös oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työn kesto on alustavasti kolme kuukautta ja sopimus todennäköisesti jatkuu. WorkPowerin työntekijänä saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelu pidetään asiakkaalla.

Yhteystiedot: 
HR-konsultti
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: kirjanpitäjä, Eura, verotus, raportointi, taloushallinto

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!