Oviasentaja / korjaaja

Hankasalmi, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Äänekoski

Haku päättyy 26.5.2022

Rakennusalan moniosaaja, kiinnostaisiko työ erilaisten projektien parissa? Jos sinulta löytyy kokemusta myös hitsaamisesta, tämä työpaikka voi olla tarkoitettu juuri sinulle!

Työnkuva

Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen rakennusalan moniosaajaa, jolta löytyy tietämystä myös hitsaamisesta. Työskentelet osana asiakasyrityksen projekteja Keski-Suomen alueella. Projektit voivat sisältää monipuolisia rakennus- ja metallipuolen töitä. Pääasiassa työ koostuu teräsrakenneasennuksista, kuten erilaisista oviasennuksista, pellityksistä ja levytyksistä. Myös erilaiset viimeistelytyöt voivat kuulua työnkuvaasi.

Toivomme sinulta

Hakijalta odotamme itsenäistä työskentelyotetta, reipasta asennetta ja joustavuutta. Olet myös halukas kehittämään ammattitaitoasi ja opit nopeasti uutta. Työtä tehdään asiakaskohteissa, joten työssä tarvitset asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsomme hitsaustaidot (puikko ja mig) sekä ajokortin (B, BC). Työ edellyttää työturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.30. Alkuun teet työtä WorkPowerin kautta, mutta hyvällä tekijällä on myöhemmin mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. 

Hakuprosessi

Hakemuksessasi voit kertoa aiemmasta työhistoriastasi ja kokemuksestasi. Lisää asiakasyrityksestä ja työtehtävästä kerromme hakuprosessin edetessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

  WorkPower on alalla jo lähes kaksikymmentä vuotta toiminut tunnettu ja luotettava henkilöstöalan yritys. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina ja tarkkana palkanmaksuna. Jyväskylän toimipisteen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

  Lisätietoja:

  Vilma Kotivuori, HR-koordinaattori
  vilma.kotivuori@workpower.fi / 045 125 2737

  Hae työpaikkaa

  WorkPower ❤️ vuokratyö

  Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

  Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

  Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

  Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

  Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus

  Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

  WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.