Osastonhoitaja Kouvolaan

Kokoaikainen

Kouvola

Haku päättyy 25.10.2021

Röntgenhoitaja, kaipaatko uusia haasteita työhösi? Mikäli sinulta löytyy osastonhoitajan kelpoisuusehdot täyttävä koulutus ja esimieskokemusta, niin kurkkaa alla oleva ilmoituksemme. Tämä tehtävä on sinua varten mikäli kaipaat työhösi vaihtelua, haasteita ja vastuuta sekä mukavat työtoverit!

Työnkuva:

Etsimme osastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan, HUS Diagnostiikkakeskuksen radiologian vastuualueelle Pohjois-Kymen keskussairaalan röntgeniin Kouvolaan, jossa on myös ensi keväänä uuden valmistuvan Ratamo-keskuksen ajanmukaiset työväineet ja työtilat. HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. HUS tarjoaa monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella. 

Mikäli pystyt toimimaan muuttuvissa tilanteissa, joustavasti ja nopeasti, sekä haluat kehittää ammattitaitoasi ja toimia työyksikkösi parhaaksi, on HUSin huipputiimi sinua varten. Osastonhoitajan tehtävässä vastaat henkilöstösi päivittäisen työn johtamisesta, toiminnan edellyttämästä resursoinnista, osaamisesta ja työn kehittämisestä. Suunnittelet ja kehität yksikkösi toimintaa yhteistyössä röntgenosaston ylihoitajan, ylilääkärin, osaston henkilöstön ja sidosryhmien kanssa, sekä vastaat omalta osaltasi työ- ja potilasturvallisuuteen liittyvien asioiden hoitamisesta.

Pohjoise-Kymen sairaalan röntgenosastolla tehdään natiivi-, mammografia-, ultraääni-, tietokonetomografia-, magneetti- ja verisuonitutkimuksia sekä radiologisia toimenpiteitä. Kouvolaan ensi vuonna avautuvassa Ratamo-keskuksessa on varauduttu myös magneetti- ja PET-TT rekka-toimintaan. Tässä työssä pääsetkin osallistumaan uuden Ratamo-keskuksen toimintojen suunnitteluun ja kehittämiseen yhteistyössä muiden sidosryhmän jäsenten kanssa.

Edellytämme:

Työssä suoriutuminen menestyksekkäästi edellyttää röntgenhoitajan perustutkintoa sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja näyttöä johtamisosaamisesta. Sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus, tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva työkokemus, tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus. Sinun tulee olla laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.  

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä. 

Arvostamme:

Reipas työote ja positiivinen asenne ovat piirteitä, joita ihailemme. Joustavuus ja halu kehittää toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kyky muutosten läpi viemiseen yhteistyössä henkilöstön kanssa, ovat arvostettavia ja tarpeellisia ominaisuuksia tästä työstä kiinnostuneelle. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta röntgenosaston toiminnan tuntemusta, hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävässä suureksi eduksi.

Tarjoamme:  

Tarjoamme monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa ja isona työnantajana mahdollisuudet urakehitykselle organisaation sisällä ovat loistavat! 

Paikkakunnalla on hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuritapahtumia löytyy moneen makuun. On sujuvat liikenneyhteydet moneen suuntaan niin julkisilla kuin omalla autolla, ja ruuhkia ei tarvitse pelätä. Työpaikan pihasta löytyy ilmainen pysäköintipaikka. 

Lisätietoja: 

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.