Osaava sekatyöntekijä uudiskohteelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.6.2023

Asiakasyrityksemme etsii rakennustyöntekijää uudistyömaalle!

Oletko luotettava ja osaava rakennus – tai sekätyöntekijä, ja joka paikan höylä, jolla on rakentamisen perustaidot hallussa? Jos tunnistit itsesi, jatka lukemista. 

Kyseessä on monipuolinen ja vastuullinen tehtävä ja työtehtäviisi tulee kuulumaan mm.

  • Työmaan avaaminen ja lukitseminen. Olet ensimmäisenä työmaalla ja vastuullasi on huolehtia, että ovet ovat auki ja valot päällä. Lisäksi tehtävänäsi on varmistaa, että portit menevät kiinni iltapäivällä. Palkkauksessa otetaan huomioon vastuu edellämainituista tehtävistä.
  • Monipuoliset rakennushommat – timpuri sinun ei tarvitse olla, mutta tehtäviin voi kuulua esim. työmaasähköjen veto, satunnaiset piikkaukset ja pienet muotti – ja valutyöt, sekä työturvallisuustehtävät. Perustekemisten ja – työkalujen täytyy olla siis tuttuja, eikä peukalo saa olla keskellä kämmentä.
  • Osaat toimia kurottajan ja nosturin kanssa
  • Satunnaisesti on hyvä varautua myös yksittäisiin tehtäviin viikonloppuisin, voit esimerkiksi käydä tsekkaamassa työmaalla, että lämmöt ovat päällä.

Odotamme että olet omatoiminen ja ennen kaikkea luotettava kaveri, joka ottaa työmaan omakseen. Olet kiinnostunut työmaan ylläpidosta ja huolehdit oma-aloitteisesti, että paikat pysyvät kunnossa. Kykenet itsenäisiin päätöksiin ja kantamaan vastuun työstäsi – lisäksi sinulta löytyy perusymmärrys rakentamisesta ja työmaan etenemisestä ja näin ollen pystyt tarpeen tullen myös itsenäiseen työskentelyyn. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti sellaisen löydyttyä. Kyseessä on uudis – kerrostalotyömaa Tampereella ja töiden aloitus tapahtuu kesäkuussa 2023 ja arvioitu kesto on aina kesäkuuhun 2024 asti. Palkkaus tapahtuu Rakennusalan työehtosopimuksen mukaan, aikaisempi kokemuksesi ja vastuu työmaasta huomioon ottaen. Huomioithan, että voimassa oleva, työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on 20 vuotta toiminut luotettava, kotimainen henkilöstövuokrausalan yritys. Tulet työllistymään vuokratyösuhteeseen WorkPowerille ja työsuhteesi ajalle saat meiltä laadukkaat työvarusteet sekä välittävän raksatiimin tuen!

avainsanat: Tampere, Pirkanmaa, rakennustyöntekijä, yleismies, rakennus, rakennustyömaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus