Osaava sähköasentaja, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 15.8.2022

Pitkäaikainen asiakasyrityksemme etsii osaavaa sähköasentajaaTampereelle!

Aloituskohde Hämeenpuistossa, jossa töitä 1-3 kk. Kyseessä kerrostalokohteen uudelleen sähköistys. Kokeneena konkarina varmasti tiedät suurinpiirtein mitä kohteelta odottaa. Hallusasi tulisi olla sähkökytkennät, sähkökeskukset, kalustus ja kaapelointi. Vastuu määräytyy aiemman kokemuksesi ja oman motivaatiosi mukaan. Työssä pääset näyttämään kyntesi itsenäisien työtehtävien parissa, mutta yksin ei tarvitse olla. Tukenasi on ammattiosaava sähköasentajatiimi. 

Aikaisempi sähköalan kokemus tai alan koulutus on eduksi työssä menestymiseen. Hyvä asenne on kaikista tärkein, joten otamme huomioon myös kokemattomammatkin hakijat. Olethan huolellinen ja tarkka asentaja, jolta löytyy työmaapelisilmää. Hyvä fyysinen kunto ja korkea työmotivaatio auttavat työssä onnistumisessa. Sähköasentajan perustutkinnon lisäksi työllistymisen edellytyksiä ovat voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti. Auton käyttömahdollisuus sekä EA- ja tulityökortti plussaa.

Maksamme sinulle palkan sähköistysalan TES mukaan, aikaisemman kokemuksesi huomioiden. Saat meiltä lisäksi kaikki työturvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet sekä raksatiimimme tuen työsuhdeasioissa. Työn aloitus sopimuksen mukaan heinäkuussa 2022. Työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30. Hyvälle tekijälle mahdollisuus siirtyä seuraavalle kohteelle tämän kyseisen jälkeen. 

Nopeat syövät hitaat, joten hae paikkaa jo tänään! Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi alalla. Haastattelut pidämme videohaastatteluina, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ira Martin p. 040 676 6383. 

Avainsanat: sähkäri, sähkö, sähköasentaja, uudisrakentaminen, saneeraus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.