Osaava raudoittaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.8.2022

Ammattitaitoinen raudoittaja, tule töihin! 

Etsimme Tampereella sijaitsevaan uudiskohteeseen osaavaa raudoittajaa, jolta löytyy kokemuksen lisäksi kuvien lukutaitoa. Työtehtäviin kuuluu kaikki raudoitusvaiheen työt alkaen pohjustustöistä. Tulet saamaan avuksesi jo alalla toimineita rakennusmiehiä, joten toivomme kärsivällistä otetta työn ohella perehdyttämiseen. Hakijan tulisi olla tunnollinen ja tarkka tekijä, joka on toiminut aiemminkin raudoitusvaiheen töissä. Työtehtäviäsi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Palkka määräytyy kokemuksesi mukaan, joten kerrothan siitä kattavasti hakemuksessasi. Tulet saamaan WorkPowerin rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi laadukkaat työturvallisuusvarusteet saat mukaasi sopimusten kirjoitushetkellä. WorkPowerilla pääset kirjaamaan tuntisi suoraan järjestelmäämme, ja palkanmaksu on sujuvaa. Tästä olemmekin saaneet paljon kiitosta työntekijöiltämme!

Mikäli olet uusia haasteita vailla, liity joukkoomme WorkPowerille!

Lisätietoja tarvittaessa antaa HR-koordinaattori Sami, ma-pe klo 9-15 p. 040 667 9544

Avainsanat: avoimet työpaikat, raudoittaja, uudiskohde, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.