Osaava rakennustyöntekijä Tampereen keskustaan!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.1.2022

Tampereen rakennustyömaat ovat vailla sinua ja muita osaavia rakennustyöntekijöitä!

Kiinnostaisiko oppia lisää rakennusalan työtehtävistä? Mikäli omaat positiivisen asenteen ja olet kiinnostunut oppimaan alan ammattilaisilta, niin jatka lukemista!

Tulet työskentelemään monipuolisten rakennusalan työtehtävien parissa oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Aikaisempi kokemus rakennustyöstä katsotaan eduksi tehtävässä, mutta ei ole välttämätöntä. Työn edellytyksenä on kuitenkin voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset kurkkaamaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Lisätietoa työstä:
Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin joustavasti oman tilanteesi mukaan. Työmaakohteissa työtä kyllä riittää, joten sinun on mahdollisuus saada tästä itsellesi pitkäaikaisempi pesti niin halutessasi! Työnteko sijoittuu arkipäiville ja työaika on säännöllinen 7-15.30. Palkkaa maksamme osaamisesi ja aikaisemman työkokemuksesi mukaisesti, joten kerrothan palkkatoiveesi ja aikaisemmista töistä/kokemuksistasi hakemuksen yhteydessä tai viimeistään haastattelussa. Työsuhteeseen kuuluu Rakennusalan TES mukaisen palkan lisäksi matkakorvaukset.

Kuulostiko tämän sinun makuusi sopivalta keikalta?
Mikäli jokin jäi askarruttamaan tai haluat varata itsellesi etähaastatteluajan heti, ollaan yhteyksissä! HR-koordinaattori Ira Martin p. 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennustyöntekijä, raksa, rakennusala, saneeraus, Tampere, Pirkanmaa, Tampereen keskusta

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.