Osaava rakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.6.2024

Osaavalle rakennustyöntekijälle töitä tarjolla Pirkanmaalla!

Etsimme asiakasyrityksemme saneerauspuolen kohteeseen kokeneempaa rakennustyöntekijää ja etsimällämme tekijällä onkin kokonaisvaltaista ymmärtämistä rakennusalasta ja työmaan kulusta. Kohteessa tarvitaan alkuun apuja mm. pieniin valutöihin, sekä betonin poraukseen ja lattian, sekä seinien hiontaan, mutta työtehtävät muuttuvat kohteen edetessä. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Työt alkaa kesä-heinäkuun taitteessa. Palkan maksamme aina tekijän osaamisen mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen Töiden valmistuessa on mahdollista siirtyä toisen asiakasyrityksemme kohteeseen, ja tehtävät määräytyvätkin aina kyseisen kohteen tilanteen ja tarpeen mukaan. 

Lähetä rohkeasti hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja kerro meille osaamisestasi! 

Lisätietoja: Katri Mäkinen, HR-koordinaattori p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahviakin on aina tarjolla!

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 104695066

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus