Osaava metallityöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 30.10.2023

Oletko intohimoinen metallialan ammattilainen, joka etsii seuraavaa haastavaa tehtävää? Etsimme nyt Jyväskylään osaavaa metallityöntekijää, joka on valmis liittymään kasvavaan tiimiimme.

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen työympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan ja pääset näyttämään koko ammattitaitosi. Meillä pääset työskentelemään pitkän perinteen omaavassa yrityksessä, jonka laadukkaat tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa. Tarjoamme sinulle paikan, jossa voit osallistua näiden tuotteiden valmistusprosessiin. Tehtäväsi alkaa määräaikaisena, mutta meillä on erinomainen mahdollisuus jatkoon ja vakinaistumiseen. Työaikasi on järjestetty kahdessa vuorossa, jotta saat nauttia myös viikonlopuista vapaana.

Toivomme, että sinulla on kokemusta metallialan tehtävistä ja monipuolinen työhistoria takanasi. Odotamme, että hallitset erilaisia koneita ja laitteita ja ehkäpä osaat myös hitsata tarvittaessa. Sinulla on silmää teknisille piirustuksille, ja työskentelet aina mittatarkasti. Arvostamme itsenäistä ja yrittäjähenkistä otetta työhön, mutta toivomme myös, että osaat työskennellä osana tiimiä ja tuot positiivista asennetta mukanasi.

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Aloitus on syksyllä, ja tarkan ajankohdan voimme sopia yhdessä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat keskustella tehtävästä lisää, olethan yhteydessä Santeriin puhelimitse numeroon 0406886545 tai lähetä viestiä.

Hae rohkeasti ja tule osaksi mahtavaa tiimiämme!

Ilmoitusnumero: 84179303

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus