Osaava metallityöntekijä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.3.2023

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään osaavaa metallityöntekijää

Olet tehnyt aiemmin metallialalla töitä ja työnkuvasi on ollut monipuolinen. Viihdyt erilaisilla koneilla ja voit välillä vaikka hitsata vähän. Ymmärrät teknisiä piirustuksia ja osaat olla mittatarkka. Yrittäjämäinen- sekä työhön tarttuva asenne kuvaa sinua hyvin. Tulet myös hyvin toimeen työkavereiden kanssa ja töitä voit tehdä niin yksin kuin porukallakin. 

Kuulostiko kuvaus tutulta? Hae nyt!

Meillä on tarjota paikka, jossa monipuolista osaamista arvostetaan. Yrityksellä on pitkä historia ja tuotteita lähtee tehtaalta ympäri maailmaa. Tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta mahdollisuus pidempään työsuhteeseen on olemassa. Aloitus syksyllä sopimuksen mukaan, töitä tehdään kahdessa vuorossa ja viikonloput ovat vapaat. 

Jos haluat lisätietoja

Soita tai laita viestiä Santerille 0406886545

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!