Osaava kirjanpitäjä

Kokoaikainen

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 19.7.2024

Jätä meille avoin hakemus kirjanpitäjän tehtäviin!

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme koko- tai osa-aikaisia osaavia kirjanpitäjiä Jyväskylään ja lähialueille. Kun olet osana Talent Pooliamme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva kirjanpitäjän työtehtävä aukeaa.

Työnkuva lyhyesti:

Työtehtäviisi kirjanpitäjänä kuuluvat monipuoliset taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävät, kuten verotus, reskontra, palkanlaskenta, tilinpäätökset, sekä muut yleiset toimistotehtävät. Työnkuva sisältää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin sähköpostitse ja puhelimitse, sekä tiivistä työskentelyä erilaisten taloushallinnon sähköisten ohjelmistojen kanssa, joten aikaisempi järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi tässä tehtävässä. Perehdytysjakson jälkeen on yleensä mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Aloitus sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta: 

  • Ymmärrystä ja kiinnostusta taloushallinnon, sekä kirjanpidon erilaisista prosesseista & työtehtävistä
  • Ohjelmisto-osaamista
  • Soveltuvaa koulutustaustaa ja mielellään ainakin parin vuoden kokemusta taloushallinnon vastaavista tehtävistä & tilinpäätöstaitoisuutta
  • Järjestelmällistä, tarkkaa ja itseohjautuvaa työotetta

Miten edetä?: Tuntuuko, että haluaisit samalla hakemuksella olla useammassa haussa mukana?  Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työtehtävän Jyväskylästä tai lähialueilta. 

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-koordinaattori Maiju Majamaa

maiju.majamaa@workpower.fi

040 653 7398

 

Ilmoitusnumero: 108135152

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus