Osa-aikaisia siivoojia Tampereelle

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 18.12.2022

Etsimme asiakkaallemme siivoojia osa-aikaisiin työsuhteisiin Tampeereen alueelle! Asiakasyrityksemme on paikallinen siivousalan yritys, joka tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille ja kotitalouksille. Asiakasyritykselle tärkein asia on toimia vastuullisena työnantajana ja huolehtia ihmisistä ympärillään. Hyppää mukaan iloiseen remmiin!

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu pääasiassa perus- sekä ylläpitosiivouksia. Siivouskohteet ovat erilaisia, joten työnkuvaasi voi sisältyä toimisto-, koti- ja loppusiivouksia, ikkunanpesuja sekä joitakin kohteita voi olla myös rappusiivouksen sekä rakennustyömaiden loppusiivousten puolella. Työ tapahtuu aina vähintään pareittain. Eduksesi luetaan alan aikaisempi osaaminen, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä työhön perehdytetään. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, liukuvalla työajalla. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi.

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme:
– valmiutta tehdä monipuolisia siivoustöitä
– kiinnostusta fyysiseen työhön
– hyvää asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen
– tarkkaa, aikaansaavaa ja huolellista työotetta

Tarjoamme sinulle:
– vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
– kilpailukykyisen palkkauksen ja bonukset
– joustavan työajan
– mukavan työyhteisön ja osaavat työkaverit
– työnantajan, joka aidosti pitää huolta työntekijöistä

Hae matalalla kynnyksellä!

Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kuvailethan hakemuksessasi osaamistasi ja aiempaa työkokemustasi sekä liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin HR-koordinaattori Venla Vesala / venla.vesala@workpower.fi

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!