fbpx

Osa-aikainen rakennussiivooja Tampereen keskustaan

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 30.9.2021

Hei rakennussiivooja tai siksi haluava! Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa rakennussiivoojan työt osa-aikaisesti uudispuolen rakennustyömaalla Tampereen keskustassa!

Rakennussiivoojana tulet huolehtimaan työmaan turvallisuudesta ja siisteydestä, siivoten kulkuväyliä, kantaen tavaroita, lajitellen roskia sekä avustaen erinäköisissä aputöissä. Emme vaadi sinulta aiempaa rakennusalan kokemusta, sillä työtä opit tekemällä ja hyvällä työasenteella pärjäät varmasti. Otamme haussa huomioon niin rakennussiivouksesta kiinnostuneet uudenoppijat kuin vuosia alalla työskennelleet ammattilaisetkin.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja töitä on tarjolla pidempäänkin. Työaika normaalisti ma-pe kello 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. Työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, jonka voit helposti suorittaa päivän verkkokurssina. Kursseihin pääset tutustumaan täältä.

Me WorkPowerilla tulemme toimimaan työnantajanasi, ja kauttamme tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, jonka ansiosta voit helposti vaikuttaa omiin työpäiviin ja työnmäärään. Tarjoamme sinulle hyvän ja kattavan alkuperehdytyksen, laadukkaat työvaatteet ja -varusteet sekä ammattitaitoisen ja luotettavan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi pääset nauttimaan raskasta työtä tasapainottavista työsuhde-eduista.

Sano kyllä uusille haasteille ja lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta. Tämän jälkeen voit soittaa haastatteluaika suoraan rekrytointivastaavalta.

Yhteydenottoa odotellen, HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, siivoustyö, rakennussiivous, rakennussiivooja keikkatyö, osa-aikainen, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.