Osa-aikainen rakennussiivooja Tampereelle!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.10.2021

Hei rakennussiivooja tai siksi haluava! Nyt olisi loistava tilaisuus aloittaa rakennussiivoojan työt osa-aikaisesti uudispuolen rakennustyömaalla Tampereella!

Rakennussiivoojana tulet huolehtimaan pääasiassa työmaan turvallisuudesta ja sen siisteydestä, siivoten kulkuväyliä ja auttaen erinäisissä tehtävissä. Emme vaadi sinulta aikaisempaa rakennusalan kokemusta, sillä alkuun pärjäät hyvän ja kattavan perehdytyksen avulla ja töitä opit tekemällä. Otamme haussa huomioon niin rakennussiivouksesta kiinnostuneet uudenoppijat kuin vuosia alalla työskennelleet ammattilaisetkin. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka voit helposti suorittaa päivän verkkokurssina – täältä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja töitä on tarjolla pidempäänkin. Kauttamme voit työskennellä esimerkiksi parina-kolmena päivänä viikossa tai viikko-viikko systeemillä. Työaika arkipäivisin ma-pe kello 7-15.30, ja välillä viikonloppuisinkin. Palkan maksamme tekijän ammattitaidon mukaan Rakennusalan TESiä noudattaen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, joten sovitun työn valmistuessa saat myös mahdollisuuden siirtyä asiakasyrityksemme toiseen kohteeseen. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet, raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut sekä ammattitaitoisen ja välittävän HR-tiimin avun koko työsuhteesi ajaksi!

Sano kyllä uusille haasteille ja lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, siivousala, siivoustyö, rakennussiivous, rakennussiivooja keikkatyö, osa-aikainen, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.