Osa-aikainen rakennussiivooja PIKAHAKU

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.5.2022

Osa-aikainen rakennussiivooja Pirkanmaalle! 

Mitä? 

Asiakasyrityksemme etsii rakennussiivoojaa.  Työnkuvaasi kuuluu mm. ylläpitosiivous, perus siivousta sekä kulkuväylien puhtaanapito ja roskien kerääminen. Työaikasi on 7.00 – 15.30 ja työtä olisi tarjolla maanantaina, keskiviikkona sekä perjantaina. Palkkaa maksetaan rakennusalan kilpailukykyisen TES mukaan, jossa tietysti otetaan huomioon sinun mahdollinen osaaminen/kokemus.

Missä?

Kangasalla, rakennustyömaalla. 

Miksi?

Mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta. Saada kokemusta ja jalkaa oven väliin raksalle. Lisäksi hyvän korvauksen tehdystä työstä. Työtä ei ainakaan aluksi ole tarjolla joka päivälle, joten rennolla kolmen päivän työviikolla saa työskennellä. Sopisi hyvin esimerkiksi opintojen ohelle.

Milloin? 

Mahdollisimman nopeasti.

Muuta: Voimassa oleva työturvallisuuskortti on löydyttävä sekä motivaatio työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus/alan koulutus katsotaan eduksesi. 

Laita hakemusta tulemaan!

Yhteystiedot:

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 677 9544

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.