Osa-aikainen rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Haku päättyy 17.10.2022

Nyt olisi hyvä sauma verkostoitua rakennusalan osaajien kanssa työmaalla!

Olit sitten rakennusalanopiskelija, rakennusalasta kiinnostunut tai osa-aikaista työtä havitteleva, tämä on tilaisuutesi tulla tutustumaan niin rakennusalaan kuin sen osaajiin työnteon kautta. WorkPowerilla voit työskennellä oman aikataulusi mukaan täyttä viikkoa, muutaman päivän viikkoa tai esimerkiksi yksi keikka per kuukausi tahdilla! Meiltä löytyy keikkoja laidasta laitaan juuri sinun aikataulullesi sopivaksi. 

Tässä hieman työnkuvasta:

Tällä hetkellä Pirkanmaan rakennustyömaat käyvät kuumina ja siksipä etsimme useammalle asiakasyrityksellemme osa-aikaista rakennustyöntekijää. Olitpa siis vasta-alkaja tai kokeneempi raksalla pyörijä, katsomme kohteet osaamisesi mukaan. Työssä pääset näkemään ja kokemaan rakennustyömaiden hulinaa ja toteuttamaan jos jonkinmoista nikkarointia! Mikäli sulla pysyy työkalut kädessä ja hektinen arkesi vaatii joustavan osa-aika työn, laita meille hakemus tulemaan tai soita kiinnostuksestasi suoraan. Rakennustyömailla työskentely vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, ja korttikoulutuksia voit tarvittaessa katsoa täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Alla vielä muutama seikka työsuhteesta:

Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. WorkPower on luotettava kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo liki 20 vuotta. Meillä palkanmaksu on varmaa ja työsuhdeasioiden hoitaminen on nopeaa. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, jossa vähimmäis peruspalkka on 11,27 €/h. Peruspalkan päälle maksetaan vielä joka palkan yhteydessä pekkas- ja lomakorvaukset. Työsuhde tarjoaa työntekijälle myös vaihtuvat työsuhde-edut sekä syksyn viileneville ilmoille soveltuvat lämpimät työvarusteet.

Kiinnostuitko tästä verkostoitumismahdollisuudesta? Videohaastattelussa päästään juttelemaan lisää työkohteista ja sun aikaisemmasta rakennusalan kokemuksesta!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

 

avainsanat: avoimet työpaikat, osa-aikatyö, rakennusala, raksa, rakennusaputyöntekijä, raksa-appari, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.