Osa-aikainen rakennusaputyöntekijä

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 27.10.2021

Paljon aikaa vievien asioiden ja töiden sovittaminen voi olla välillä haastavaa. Omaksutko tämän tunteen? Nyt sinulla on mahdollisuus sovittaa työt ja esimerkiksi opinnot samaan lukujärjestykseen. Etsimme osa-aikaista työntekijää rakennustyömaalle!

Tässä hieman työnkuvasta:

Viilenevistä ilmoista huolimatta Pirkanmaan rakennustyömaat käyvät kuumina ja siksipä etsimme useammalle asiakasyrityksellemme osa-aikaista rakennustyöntekijää. Olitpa siis vasta-alkaja tai kokeneempi raksalla pyörijä, etsimme juuri sinulle sopivan työkohteen kokemuksesi mukaan. Työssä pääset näkemään ja kokemaan rakennustyömaiden hulinaa ja toteuttamaan jos jonkinmoista nikkarointia! Mikäli sulla pysyy työkalut kädessä ja hektinen arkesi vaatii joustavan osa-aika työn, laita meille hakemus tulemaan tai soita kiinnostuksestasi suoraan. Rakennustyömailla työskentely vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, ja korttikoulutuksia voit tarvittaessa katsoa täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Alla vielä muutama seikka työsuhteesta:

Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. WorkPower on luotettava kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuotta. Meillä palkanmaksu on varmaa ja työsuhdeasioiden hoitaminen on nopeaa. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, jossa vähimmäis peruspalkka on 11,04 €/h. Peruspalkan päälle maksetaan vielä joka palkan yhteydessä pekkas- ja lomakorvaukset. Työsuhde tarjoaa työntekijälle myös vaihtuvat työsuhde-edut sekä syksyn viileneville ilmoille soveltuvat lämpimät työvarusteet.

Kiinnostuitko tästä osa-aikaisesta pestistä? Videohaastattelussa päästään juttelemaan lisää työmahdollisuuksista ja sun aikaisemmasta rakennusalan kokemuksesta! Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, osa-aikatyö, rakennusala, raksa, rakennusaputyöntekijä, raksa-appari, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.