Osa-aikainen muuttotyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

Haku päättyy 15.12.2022

Haussa osa-aikaisia muuttotyöntekijöitä Tampereelle!

Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat asiakasyrityksemme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä tiimin kanssa muuttokohteeseen. Pääset tekemään työmaan sisäisiä kantohommia sekä yritys- ja kotimuuttoja ammattilaisten opastamana. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja joustavuutta, aiempaa kokemusta muuttotöistä ei välttämättä tarvitse olla. Suurin osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka katsotaan eduksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta. Tarkemmat tiedot osoitteessa: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit.

Työaikasi vaihtelee arkisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. Palkkaus muuttopalvelualan TES mukaisesti.

WorkPower on kotimainen ja vakavarainen yritys, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Jokainen työntekijämme saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet koko työsuhteensa ajaksi. Lisäksi ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä HR-tiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa! Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Sano kyllä uusille haasteille ja laita hakemus tulemaan nettisivujemme kautta!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Avainsanat: muutto, osa-aikainen, muuttomies, muuttotyöntekijä, tampere, pirkanmaa, osa-aikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!