Osa-aikainen muuttotyöntekijä

Osa-aikainen

Tampere

Haku päättyy 21.7.2024

Töitä tarjolla osa-aikaisille muuttotyöntekijöille Tampereen alueella!

Meidän kauttamme pääset muuttotyöntekijänä tekemään pääasiassa yritys- ja kotimuuttoja. Työ sopii henkilölle, joka kaipaa vaihtelua työpäiviin, sekä nauttii fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä. Työ on keikkaluonteista ja keikat alkavat joko asiakkaamme toimipisteeltä tai suoraan työkohteesta, joten auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työaika vaihtelee klo. 6.30–18.00 välillä, riippuen täysin muuton kokonaiskestosta. 

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja joustavuutta, aiempaa kokemusta muuttotöistä ei välttämättä tarvitse olla, sillä hyvä tekemisen meininki on kaikista tärkein! Palkkaus muuttopalvelualan TES:n mukaan (alk. 11,81 €/h + lomaraha). 

Mikäli sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti, voit työllistyä kantohommiin myös rakennustyömaille.

WorkPower on kotimainen ja vakavarainen yritys, joka on toiminut alalla reilun 20 vuoden ajan. Jokainen työntekijämme saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet koko työsuhteensa ajaksi. Lisäksi ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä HR-tiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa.

Sano kyllä uusille haasteille ja laita hakemus tulemaan nettisivujemme kautta!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Katri Mäkinen p. 040 832 4363

Avainsanat: muutto, osa-aikainen, muuttomies, muuttotyöntekijä, tampere, pirkanmaa, osa-aikatyö

Ilmoitusnumero: 104625791

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus