Osa-aikainen asiakaspalvelija

Osa-aikainen

Haku päättyy 25.10.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja sosiaalinen asiakaspalvelun osaaja!

Etsimme aktiivisesti asiakasyrityksillemme osa-aikaisia asiakaspalvelijoita monipuolisiin työtehtäviin Uudenmaan alueelle. Meillä on useita erilaisia asiakasyrityksiä ja haemme osaajia erilaisilla taustoilla, joten voit olla vasta asiakaspalvelu-uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja tai jo kokenut alan ammattilainen. Kun olet osana Talent Pooliamme, saat heti tietää, kun juuri sinulle sopiva asiakaspalvelutehtävä aukeaa. Kyseessä on osa-aikainen tehtävä, joten tehtävä soveltuu erinomaisesti myös opiskelijalle.

Työtehtäviäsi asiakaspalvelijana voivat olla esimerkiksi asiakkuuksien hallintaan, tilausten käsittelyyn tai aulapalveluun liittyvät tehtävät. Kaikissa työtehtävissä korostuvat kuitenkin laadukas asiakaspalvelu joko kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse tai vaikkapa sosiaalisen median kautta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Jonkin verran aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Asiakaslähtöinen ja toimeen tarttuva ote työhön
  • Hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Timanttiset tiimityöskentelytaidot
  • Järjestelmäosaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
  • Hyvä paineensietokyky
  • Aito halu ja kiinnostus asiakkaiden kohtaamisen ja auttamiseen

Lisäksi arvostamme alalle sopivaa kaupallisen alan koulutusta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin, että sinusta välittyy aito palo asiakaspalvelutyöhön sekä arkailematon asenne monipuolisia työtehtäviä kohtaan.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisia ja kehittäviä osa-aikaisia asiakaspalvelutehtäviä
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja olla mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia
  • Omaan arkeesi ja elämääsi sopivan tehtävän, sillä meiltä löytyy eri pituisia työsuhteita erilaisiin elämäntilanteisiin

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme asiakaspalvelun osaaja? Oletko valmis tarttumaan tehtävään innokkaalla ja positiivisella asenteella? Lähetä hakemuksesi tämän hakulomakkeen kautta ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. 

Heräsikö sinulla kysyttävää?

HR-konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi: heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: Asiakaspalvelu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.