Oppimishaluinen lasiasentaja

Kokoaikainen

Haku päättyy 20.10.2022

Etsimme asiakkaallemme oppimishaluisia lasiasentajia vaihtuviin kohteisiin!

Emme vaadi sinulta vuosien kokemusta, vaan innokkuus ja halu oppia on se juttu! Saat tueksesi ammattilaisten järkkymättömän ammattitaidon ja kattavan perehdytyksen työhösi. Tulet työllistymään ensiksi vuokratyösuhteeseen, mutta hyvän asenteen tekijöillä on hyvät mahdollisuudet vakinaistua asiakasyritystemme kirjoille.

Vaikka aikaisempi kokemus on aina plussaa, tässä työssä innokkuus ja halu oppia riittää – motivoitunut kaveri pärjää varmasti! Ainoa edellytys työsuhteelle on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti ennen työmaalle astumista. 

Hieman kohteista:
– vaihtuvia, useimmiten uudiskerrostalokohteita
– oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteiden vaihtumisen vuoksi
– työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa

Työssä käytetään rakennusalan TES mukaista palkkaa, joka määräytyy henkilön aikaisemman osaamisen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaika 7-15.30.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

avainsanat: avoimet työpaikat, osa-aikatyö, rakennusala, raksa, rakennusaputyöntekijä, raksa-appari, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.